Menedzsment

Sólyom Zoltán alapító, ügyvezető igazgató

Sólyom Zoltán 1989-ben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Karán okleveles gépészmérnökként végzett.

1997-ben már a Generali Biztosító Zrt. cégvezetőjeként, azzal a nem titkolt szándékkal indította el a PALLADIUM Consultingot, hogy azt a magyar piac meghatározó biztosítási alkuszi vállalkozásává fejlessze. Az elmúlt 25 év visszaigazolta az elképzelés helyességét.

Sólyom Zoltán a hazai biztosítási piac elismert szakértője, számos szakmai újságcikk szerzője. Szívesen ad elő, több alkalommal a Budapesti Kongresszusi Központban is telt ház előtt tartott – nagy sikerrel fogadott – előadást.


Sólyom Eszter társalapító, ügyviteli és ügyfélszolgálati igazgató

A Palladium Consulting Kft. társalapítója, ügyviteli és ügyfélszolgálati igazgató, számítástechnikai folyamatszervező. Vezeti a vállalat dinamikus fejlődésével együtt folyamatosan bővülő back office részleget, koordinálja az ügyviteli és ügyfélszolgálati munka folyamatait, egyeztetve azt a piaci és törvényi elvárásokkal.


Gyeszli Diána back office vezető

A Palladium Consulting Kft. back office vezetőjeként feladata az ügyviteli igazgató által meghatározott back office folyamatok operatív irányítása. Az aktuális piaci elvárások alapján felel a back office munkatársainak folyamatos szakmai továbbképzéséért. A pénzügyi osztállyal együttműködve riportokat készít az ügyvezető igazgató számára.


Greff Patrícia üzleti vezető

A Palladium Consulting Kft. üzleti vezetőjeként a vállalat üzletfejlesztésével foglalkozik. Feladata az értékesítési hálózat támogatása, új projektek előkészítése és menedzselése. Kiemelt feladata a munkatársak folyamatos szakmai továbbképzésének szervezése. Üzleti riportokat készít az ügyvezető igazgató számára.

Számokban a

PALLADIUM CONSULTING

Büszkén vállaljuk, hogy eddigi eredményeink partnereink bizalmát tükrözik

%-kal kedvezőbb díjú szerződések
-nél is több ügyfél Magyarországon
vállalati vagyonbiztosítási tapasztalat
meghatározó vállalat kizárólagos képviselete