www.palladium.hu weboldal megnyitásával Ön elfogadja az alábbiakban felsorolt feltételeket.

Jelen honlapot a PALLADIUM CONSULTING Kft. készítette kizárólag tájékoztatás céljából, amely mindenfajta személyes jellegű információ megadása nélkül szabadon látogatható.

A honlapon megismerhetők a PALLADIUM CONSULTING Kft. által közvetített szolgáltatások, a honlapon megadott információk azonban nem minősülnek a szolgáltatások részletes ismertetésének, azok kizárólag tájékoztató jellegűek. A honlapon elérhető bármilyen dokumentáció és/vagy információ nem minősül ajánlattételnek., nem hoz létre ajánlati kötöttséget és nem eredményez szerződéskötési kötelezettséget.

A PALLADIUM CONSULTING Kft. ellenőrzi a honlapon elhelyezett információkat, és minden ésszerű intézkedést megtesz azok folyamatos aktualizálásáért, azonban pontosságát és teljességét garantálni nem tudja. Társaságunk nem vállal felelősséget a honlapon található pontatlanságokért és elírásokért, tekintettel arra, hogy a honlapon szereplő információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Pontos információkért forduljon hozzánk bizalommal bármely elérhetőségünkön.

Honlapunk tartalmát szerzői jog védi. A rajta található adatok vagy információk többszörözéséhez, átdolgozásához és terjesztéséhez különösképpen szövegek vagy képanyag felhasználásához a PALLADIUM CONSULTING Kft. előzetes engedélye szükséges, kifejezett előzetes írásbeli jóváhagyása nélkül harmadik személyek semmilyen módon nem használhatják, nem másolhatják, nem többszörözhetik, nem dolgozhatják át, nem terjeszthetik, és nem tehetik közzé.

PALLADIUM CONSULTING Kft. Felhasznalasi Feltetelek v20190214.pdf